Benvinguts / Bienvenidos / Welcome / Accueil / Kasumay

Close Icon
   
Contact Info     +34 625 229 658 (Quim)

TXARANGO CAPARAN, UN ALTRE SOMNI QUE ES FARÀ REALITAT

“JUNTS PODEM ARRIBAR MÉS LLUNY”   catradio  Entrevista a Catalunya Radio amb Mònica Terribes  

 Enllaç Txarango Caparan: https://www.youtube.com/watch?v=pOsSONJ-GBs

 

Més de tres anys que vaig descobrir el “junts podem arribar més lluny” de Txarango, un grup musical català que amb als anys s’han consolidat musicalment i que omplen les places de cada poble i no només al nostra país, sinó mundialment. El seu èxit és sens dubte és gràcies a la seva humiltat, esforç i perseverancia. Tres anys han passat desde que vaig descobrir aquesta melodia, himne dels nostres viatges que no ha parat de sonar a la furgoneta ni a Caparan. Els caparanesos la canten dia rera dia i fins i tot la ballen, dels menuts als grans. Això és el que té la música, que obra fronteres. Sóc un fan incondicional de Txarango, les lletres de les cançons sembla que les hagin creat expresament pel projecte de viatges responsables que duc a l’Àfrica desde fa cinc anys. Cinc anys ple de somnis que es fan realitat. L’any passat vam viure una gran experiència realitzant el documental Calella Caparan, un somni real amb un gran equip de treball. Un projecte que amb les eines que vam anar a grabar, va sortir algo realment espectacular i professional. Recordo el dia de l’estrena al cinema de Calella, al nostra poble, al poble dels 4 components del documental. En Xavier Casillanis el realitzador, Carles Pasucal periodista, en Jordi Verdura comunity manager i un servidor vam viure un desl dies més feliços de la nostra vida al veure que el nostre poble es va volcar en el nostre projecte, omplint gairebé tota la sala del cinema. Un somni que encara no volem despertar.

 

equip calella caparan     Equip Calella Caparan, un somni real a la presentació del documental a Calella.

 

I ara arriba Txarango, fruit de la feina ben feta, n’estic segur, en tots els àmbits. Desde els viatges, els projectes humanitaris i  la producció del documental han fet que aquest fantàstic grup vulguin agafar les maletes i omplir-les plenes d’il.lusions, que ells ja les tenen sempre i fer d’un viatge una experiència inolvidable on hi  gravarem un documental. Caparan està preparat més que mai per rebre amb els braços oberts el grup musical català però no només a ells ja que dins la Caravana que no para mai, ens acompanyaran una sèrie de viatgers i col.laboradors que podràn viure un somni que n’estic segur que no voldràn despertar. Gent com la Viviana, responsable de l’Associació Etnik Solidària juntament amb la Loreto fidels viatgeres a Caparan any rera any, en Jordi i en Carles, companys dels projectes de documentals però sobre tot grans amics acompanyats per en Juan Carlos i l’Ernest que seràn l’equip del documental Txarango Caparan i sense oblidar-me als viatgers i amics com en Gari, en Joan, la Neus, la Mariona en Raül i en Pepus. Tot un grup humà que farem que ELS SOMNIS ES FARÀN REALITAT.

 

grup Amb alegria preparant el viatge el grup de viatgers

 

Txarango s’ha sumat en el nostre projecte solidari i la seva visita a Caparan no només serà per veure els projectes i fer-hi un concert  sinó que també ens ajudaran a fer possible el projecte d’un CENTRE CULTURAL (ESCOLA D’ARTS ESCÈNIQUES) per financiar aquest projecte el grup farà un concert solidari a Torelló el 4 d’Octubre on us hi esperem a tots. Aqui podeu comprar les entrades.

 

http://txarango.com/

 

També es faràn unes samarretes solidàries TXARANGO CAPARAN que es presentaràn al concert de Calella el dia 20 de setembre. DUrant la festa major tindrem a la FIRA DE CALELLA un stand per explicar els proejectes i els viatges responsables.

 

AIXI QUE TOTS A COMPRAR LA SAMARRETA !!!!!!

CARAVANA QUE NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!   Kasumay !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>