Benvinguts / Bienvenidos / Welcome / Accueil / Kasumay

Close Icon
   
Contact Info     +34 625 229 658 (Quim)

Quim Fàbregas dirigirà un documental sobre la població senegalesa de Caparan

Com ell mateix diu, “a Caparan, la vida l’hi ha portat”… L’any que ve, en farà 3 anys del primer dels seus viatges. El fotògraf professional, Quim Fàbregas, en vol deixar testimoni. Les imatges captades des del seu objectiu no han deixat escapar cap dels simbolismes d’aquesta població del Senegal. A partir d’ara, estaran acompanyades de la veu de la seva gent. Awasane, Adama, Amy, Mamadou, Moussa, Dauda, Lamin, Leity, Sophie, Lay… seran els protagonistes d’un documental que s’enregistrarà a Caparan, entre el 9 i el 16 de novembre.

Quim Fàbregas, un documental from Carles Pascual on Vimeo.

La presentació oficial del projecte es farà el pròxim 7 de novembre a la Cafeteria ‘La Tetera’ de Calella (Alt Maresme). L’acte, obert al públic, començarà a les 21.15h. En Quim ha triat personalment l’equip que l’acompanyarà en aquest viatge i que està integrat per 4 calellencs: ell mateix, com a responsable, el realitzador i responsable de la imatge, Xavier Casillanis; el periodista, Carles Pascual i el comunicador digital, Jordi Verdura. Diferents perfils, però complementaris, amb què ha volgut donar al documental una visió periodística i un tractament gràfic i mediàtic, totalment professionals. Mentre duri la gravació, entre els dies 9 i 16 de novembre, es farà també un seguiment diari de l’experiència viscuda, a través d’aquest portal comunicatiu i d’una nova pàgina en creació que serà la imatge global de Quim Fàbregas a partir d’ara.

El cercle es tanca i Caparan és al bell mig. Kasumay!

Homes asseguts a terra formant un cercle. Caparan. Foto: Quim Fàbregas

Artículo del periodista Carles Pascual en www.carlespascual.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>