Benvinguts / Bienvenidos / Welcome / Accueil / Kasumay

Close Icon
   
Contact Info     +34 625 229 658 (Quim)

Calella-Caparan. El documental

El fotògraf professional Quim Fàbregas ha decidit posar veu a les seves captures africanes. Després de 3 anys de compartir experiències i projectes en comú amb la població de la vila senegalesa de Caparán, ara, ha decidit fer un documental. 4 seran els pols d’atracció, el nou dispensari mèdic on la gent es visita a diari, l’escola de primària i la llar d’infants on els més menuts inicien l’escolarització i una escola de futbol. Projectes que s’han fet realitat gràcies a la col.laboració desinteressada de la gent a través del grup Ayuda Pro-Caparán i dels ‘viatgers’, mobilitzats a través de Tarannà Viatges. L’Agència que ha canalitzat les estades o ‘viatges responsables’, que els ha permés la convivència diària amb els caparanesos.

Les seves fotografies són instantànies de la dimensió d’un llibre. Pesen, per la quantitat de píxels que acumulen i per la informació que concentren en un sol clic. No et són indiferents. Provoquen una reacció, fruit de la reflexió prèvia. Les fotos parlen i a partir del 9 de novembre, encara més.

La gravació del documental es farà del 9 al 16 de novembre. En Quim s’ha envoltat d’un grup d’amics, amb perfils diferents, per donar-li una visió més professional. El 7 de novembre, a les 21.15h, es farà la presentació del projecte. Lloc: Cafeteria La Tetera de Calella. Carrer Matas i Rodes, 8.

QUIMQuim Fàbregas i Elias (Calella, 1976). Director.

Guia i coordinador de viatges al Senegal i Gàmbia, Mali i Burkina Faso a Tarannà

Fotògraf professional especialitzat en viatges i guia a l’Àfrica. Destacar la publicació del llibre Mirades Africanes (2007) publicacions dels meus reportatges en diferents mitjans de comunicació a La Vanguardia, El País, La Fotografia, El Periódico entre d’altres. Els meus reportatges s’han exposat a Xile, Mèxic, Veneçuela, Argentina, Nova York, Àfrica i Espanya. El 2009 vaig obtenir el segon premi del concurs de la revista Resource Magazine i l’empresa Win-Active de Nova York i el 2010 la Menció Honorífica del concurs International Contest Awards Color Londres. Avui dia col·laboro en diferents agències de viatges com a coordinador de viatges solidaris a l’Àfrica.

Especialitats: Guia a Àfrica, fotògraf professional especialitzat en viatges.

CARLESCarles Pascual i Ovejero (Barcelona, 1969). Periodista.

Redactor esportiu a Catalunya Ràdio.

Periodista d’esports de Catalunya Ràdio, des del 1992. Vaig iniciar-me amb l’edició dels blocs esportius de Catalunya Informació. Actualment, editor del contingut esportiu al Matí de Catalunya Ràdio des del febrer del 2011.

Especialitats: Sóc de poliesportiu, admiro els triatletes i em fixo en aquells esports que, sovint, no tenen un espai als mitjans de comunicació.

XAVIERXavier Casillanis i Comas (Calella, 1971). Realitzador i responsable d’imatge.

Realització d’esports a Televisió de Catalunya.

Estudis d’Electrònica Industrial i d’Imatge i So. Màster en Producció i Realització de Vídeo i Televisió Professional (UPC). Des del 1996 treballo al departament de realització d’esports de Televisió de Catalunya. Aficionat i practicant d’esports de muntanya així com a la fotografia.

Especialitats: Reportatges outdoor i concretament en la producció i realització de reportatges d’esports de muntanya i aventura.

JORDIJordi Verdura i Ribas (Tordera, 1974). Comunicació digital i gestió social media.

Consultor freelance en Social Media i Marketing Digital.

Desenvolupament i implementació d’estratègies digitals en Social Media: Comunicació, Community Management, eMarketing per a pimes, comerços i administració pública.

Especialitats: Social Media, Marketing Digital, Analítica Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>